"Zeloto"

Lenny73

Tak trochu jiná, lowcarb "školní jídelna" :) Krásný den a sledujte mě klidně i na mém IG: https://instagram.com/hrisny_lowcarb?igshid=ZGUzMzM3NWJiOQ==

"Zeloto"

Suroviny pro 1 osobu

Čeho Kolik
hlávkové bílé zelí 1 hlávka
fazolové lusky mražené 100 g
špenát, čerstvé listy 2 hrsti
kuřecí maso pečené nebo grilované 100 g
máslo čerstvé 2 lžíce
paprika sladká mletá 1 lžička
sůl 1 lžička
pepř černý mletý 2 špetky

Postup přípravy

  1. Zelí si rozmixujeme (nastrouháme) na malé kousky. Na hlubší pánvi rozpustíme máslo, přidáme zelí, osolíme, opepříme a dusíme pod pokličkou doměkka. Na druhé pánvi si na másle orestujeme žampiony, přidáme fazolky, špenát a ochutíme solí a pepřem. Přidáme maso, vše spolu provaříme, přidáme do měkkého zelí, zasypeme červenou paprikou (špetkou chilli) a pořádně promícháme.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů