"Zeloto"
Tak trochu jiná, lowcarb "školní jídelna" :) Krásný den a sledujte mě klidně i na mém IG: https://instagram.com/hrisny_lowcarb?igshid=ZGUzMzM3NWJiOQ==
- 30m
- 1 porce
- středně obtížné
- Dušení
- Historické
- Lchf, low carb
- Obědy a večeře
- Orestování
- Primal
- Recepty po babičce
- Vaříme ze základu
- Záchranářské recepty
Suroviny pro 1 osobu
Čeho | Kolik |
---|---|
hlávkové bílé zelí | 1 hlávka |
fazolové lusky mražené | 100 g |
špenát, čerstvé listy | 2 hrsti |
kuřecí maso pečené nebo grilované | 100 g |
máslo čerstvé | 2 lžíce |
paprika sladká mletá | 1 lžička |
sůl | 1 lžička |
pepř černý mletý | 2 špetky |
Postup přípravy
-
Zelí si rozmixujeme (nastrouháme) na malé kousky. Na hlubší pánvi rozpustíme máslo, přidáme zelí, osolíme, opepříme a dusíme pod pokličkou doměkka. Na druhé pánvi si na másle orestujeme žampiony, přidáme fazolky, špenát a ochutíme solí a pepřem. Přidáme maso, vše spolu provaříme, přidáme do měkkého zelí, zasypeme červenou paprikou (špetkou chilli) a pořádně promícháme.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů