Zelofleky z červeného zelí

Oli

Zelofleky = lowcarb "šunkofleky", s mletým masem jsou výborným sytým jídlem. Děkujeme Saše Váchalové za skvělý recept!

Zelofleky z červeného zelí

Suroviny pro 5 osob

Čeho Kolik
hlávkové červené zelí 1 kus
hovězí mleté maso 500 g
vajíčka 3 kusy
mozzarella 2 kusy
cibule 1 kus

Postup přípravy

  1. Syrové červené (může být i bílé) nakrájíme cca na 1,5- 2 cm a dáme vařit cca na 15 minut , mezi tím dáme zpěnit cibuli a dáme otestovat mleté maso, přidáme kořeni co máme rádi. Vše smícháme, přidáme syrové 3 vejce , a dáme péci do trouby na 200 C.

  2. Po cca 30 minutách přidáme nastrouhanou mozzarellu a ještě pečeme až sýr zezlátne / doba pečení záleží na každé troubě , je to individuální. Za nás moc dobré jídlo!

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů