ZELNÝ SALÁT

Oli

Skvělý salát plný jarních vitamínů, zdravá příloha ke grilovanému masu :) Děkujeme Marcele Cvrčkové za recept :)

ZELNÝ SALÁT

Suroviny pro 1 osobu

Čeho Kolik
rané bílé zelí 120 g
mrkev 50 g
cibulka jarní, sečka 20 g
křen selský, kořen 1 lžíce
kopr čerstvý, koprová nať 2 lžičky
bílý jogurt řeckého typu 50 g
citronová šťáva, čerstvá 1 lžička
olivový olej 1 lžička
hořčice dijonská 1 lžička
sůl 0,5 lžičky
pepř černý mletý 1 špetka
slunečnicová semínka 1 lžička
dýňová semínka 1 lžička

Postup přípravy

  1. Zelí a mrkev si nastrouháme nahrubo, křen najemno, cibulku a kopr nasekáme. Všechny suroviny smícháme a dáme do lednice odležet. Doplníme vajíčkem či masem, sýrem...

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů