Zelený salát s mozzarellou a jahodami

Jídelní plán

Rychlý a vynikající letní salát.

Zelený salát s mozzarellou a jahodami

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
špenát, čerstvé listy 80 g
mozzarella light 2 kusy
jahody 10 kusů
ocet balsamikový 1 lžíce
olivový olej 2 lžíce
pepř černý mletý 2 špetky
sůl 0,2 lžičky

Postup přípravy

  1. Špenát, natrhanou mozzarellu a nakrájené jahody dáme do misky. Dresink si připravíme s balsamica a olivového oleje - použít můžeme ale i citronovou šťávu, trochu dijonské hořčice či bazalky. Osolíme, opepříme a můžeme podávat.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů