Zeleninový talíř s trhaným masem
Je to dobré, je to lowcarb masíčko :) Další dobroty s recepty pohromadě najdeš i : https://instagram.com/hrisny_lowcarb?igshid=ZDdkNTZiNTM=
- 4h
- 4 porce
- středně obtížné
- Dušení
- Historické
- Lchf, low carb
- Obědy a večeře
- Paleo
- Párty
- Pomalý hrnec
- Primal
- Recepty po babičce
- Vaříme ze základu
- Velikonoce
- Whole30
Suroviny pro 4 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
vepřová kýta bez kosti | 750 g |
kořenicí směs provensálské bylinky | 2 lžičky |
chilli sušené mleté | 1 špetka |
pepř černý mletý | 2 špetky |
sůl | 1 lžička |
Postup přípravy
-
Maso si očistíme, obalíme v koření, pokapeme tekutým kouřem a dáme na 4 hodiny pomalit (já v multifunkčním hrnci Salente Cuco). Poté maso natrháme a vykoupeme ve vzniklé šťávě.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů