Zeleninový aspik - LC

MIMA

Efektní low carb pohoštění, aspik plný barevné zeleniny je jednoduchý na přípravu.

Zeleninový aspik - LC

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
želatina 9 g
voda 500 ml
mrkev 1 kus
žampiony čerstvé 1 kus
zelené fazolové lusky mražené 10 kusů
vajíčka 1 kus
šunka krůtí 50 g
olivy černé 6 kusů

Postup přípravy

  1. 9 g (1maly sačok čìrej želatíny) si pripravím podľa návodu v 500ml studenej vody, nechám 10 minút nabotnať a potom želatínu zohrejem na 60°, nevarìm pokiaľ sa nerozpustí.

  2. Pripravím si zeleninu, trochu mrkvy, šampiónov a zelené lusky si uvarím vo vývare(použila som domáci) necham vychladnùť, uvarím si aj 1 vajičko natvrdo, šunku si nakrájam na kocky, nakrájam aj trochu oliv.

  3. Potom už len ľubovoľne vrstvìm do nachystaných solikonovych misiek, opatrne zalievam mierne vychladnutou želatìnou. Nechám do rána stuhnùť v chladičke.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů