Zeleninová frittata - LC
Rychlé lowcarb jídlo, přidáme si co zrovna máme v lednici :) Snídaně, obědy, svačiny, večeře, sladínky,... https://www.instagram.com/p/CbpeQHbsJz1/...
- 22m
- 2 porce
- jednoduché
- Evropská
- Lchf, low carb
- Obědy a večeře
- Pečení
- Primal
- Recepty po babičce
- Snídaně
- Vaříme ze základu
- Vegetariánské recepty
- Záchranářské recepty
Suroviny pro 2 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
ředkvičky | 4 kusy |
cuketa | 0,5 kusu |
cibulka jarní, sečka | 1 kus |
červená paprika | 0,25 kusu |
zelené fazolové lusky mražené | 20 kusů |
vajíčka | 3 kusy |
sýr eidam 45% uzený, | 50 g |
sůl | 1 špetka |
pepř černý mletý | 1 špetka |
Postup přípravy
-
Zeleninu si vyskládáme do pekáčku nebo do pánve co může do trouby. Vajíčko rozkvedláme se solí, pepřem a zalijeme zeleninu. Nahoru dáme sýr. Zapékáme na 170 stupňů cca 20 minut.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů