Zelenina se sójovým masem

Dáša

Zelenina se sójovým masem

Postup přípravy

  1. Sójový granulát (nebo kostky, to je jedno :-) nasypte do misky, přidejte bujón a nechte hodinu namočené. Po hodině sceďte a vývar nevylévejte, použijete později.

    Mrkev si naškrábejte na proužky (jako cudle).

    Na velkou pánev dejte kousek sádla a sójové maso opečte, aby mělo "kůrčičku". Přidejte zeleninu, osolte, promíchejte, trochu prohřejte, a vlijte vývar. Nechte chvilku provařit, aby zelenina změkla.

    Pokud je třeba přidejte trochu vody, případně trochu vody se škrobem.

    Koření používám směs na paelu od Davídka.

    Ideální příloha je bulgur, kuskus nebo rýže.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte