ZDRAVÉ BELGICKÉ PRALINKY

babi Lali

Zkouška jedlých Vánočních dárečků :)

ZDRAVÉ BELGICKÉ PRALINKY

Suroviny pro 23 osob

Čeho Kolik
bílá čokoláda 50 g
čokoláda hořká, 90% 200 g
arašídové máslo, krém 70 g
kokosový olej 20 ml
sladidlo s aromatem (flavdrops) 2 g
arašídy natural blanšírované 50 g

Postup přípravy

  1. - bílá čokoláda rozpustit ve vodní lázni ( nepřidávat žádný tuk)

  2. - nazdobit a dat do lednice

  3. - poté rozehřát hořkou čokoládu a také nedávat žádný tuk

  4. -udělat skořápku (formičku vymažeme štětečkem namočeným v čokoládě) a nechat v lednici ztuhnout alespon 5 minut

  5. - dát náplň a arašíd

  6. - zavíčkovat - zalejeme čokoládou těsně pod povrch Nechat tuhnout v lednici alespoň 8 hodin.

  7. Každý krok je důležité nechat zatuhnout v lednici a nakonec nechat nejméně 8 hodin odpočívat v lednici...pralinky držet do poslední chvilky v lednici, v teple měknou ale tvar si zachovávají

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů