ZÁVITKY Z PSTRUHA PLNĚNÉ ŠPENÁTEM, KOPROVÁ OMÁČKA A CELEROVÉ PYRÉ

Oli

ZÁVITKY Z PSTRUHA PLNĚNÉ ŠPENÁTEM, KOPROVÁ OMÁČKA A CELEROVÉ PYRÉ

Naprosto luxusní lowcarb jídlo !

Děkujeme Věře Husákové za krásný recept :)

Postup přípravy

  1. Pstruha vyfiletuji,osolím,opepřím a pokapu citronem,nechám v chladu odležet.Na lžíci oleje a másla si zesklovatím cibuli,přidám česnek a pokrájený špenát,chvíli restuji.Filety překrojím a každý kousek naplním špenátem,zachytím párátkem a dám do zapékací misky na plátky másla a peču na 180°C 20minut.

  2. Mezitím si uvařím zbytek ryby po filetování cca 15minut, přecedím a vývar zredukuji, odstavím, vmíchám zakysanou smetanu a kopr.

  3. Celer nakrájím na kostky a v osolené vodě uvařím doměkka,pak se lžící másla a smetanou umixuji.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte