
- 15m
- 1 porce
- jednoduché
Potřebné suroviny
1 kus |
1 kus |
50 g |
50 g |
1 lžička |
1 lžička |
2 špetky |
2 špetky |
1 špetka |
1 špetka |
1 špetka |
1 špetka |
0,5 kusu |
0,5 kusu |
50 g |
50 g |
Postup přípravy
-
Chléb opečeme v troubě. Rajčata nakrájíme na kostky a promícháme s kořením.
Opečený chléb pomažeme kečupem, navrch položíme plátek sýra. Na sýr navrstvíme ochucená rajčata a přiklopíme dalším plátkem sýra. Dáme zapéct, dokud se sýr nerozteče.
Makronutrienty
27%
40%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 424 kJ | 0 J |
Kalorická hodnota | 101 kcal | 0 cal |
Sacharidy
z toho cukry |
5,06 g
2,34 g |
0 g
0 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,506 SVJ | 0 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
6,18 g
3,18 g |
0 g
0 g |
Bílkoviny | 7,57 g | 0 g |
Sůl | 0,869 g | 0 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
- 13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů