ZAPEČENÝ CELER ALÁ FRANCOUZSKÉ BRAMBORY

Oli

ZAPEČENÝ CELER ALÁ FRANCOUZSKÉ BRAMBORY

Výborné lowcarb jídlo, klasika zdravěji.

Děkujeme za recept Věře Husákové :)

Postup přípravy

  1. Celer nakrájím na slabší plátky a uvařím v osolené vodě s kurkumou na skus. Uvařím si vejce natvrdo. Na sádle osmažím cibuli, přidám uzené maso nakrájené na malé kousky a chvíli spolu restuji, osolím, opepřím a zamíchám nakrájenou petrželku.

  2. .Do vymazaných misek(kokotek) dám vrstvu celeru, na to plátky vajec, celer, maso a končím celerem. Do trouby dám zapéct na 180°C 10minut. Rozšlehám si vejce se smetanou a hořčicí, přisypu sýr, trochu osolím, opepřím, zaliji misky a peču cca 15-20 minut, před koncem posypu sýrem.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte