Zapečené mleté maso se zelím a smetanou - LC

Zapečené mleté maso se zelím a smetanou - LC

Úžasně dobrý nízkosacharidový oběd, suroviny můžete různě zaměnit dle sezóny a jídlo vždy bude skvělé.

Děkujeme Jitce Smrčkové za parádní tip :)

Postup přípravy

  1. 800g mleté maso mix. smíchat se 2 vejci L a mrkví orestovanou na cibulce, sůl, pepř, 1/2 směsi dát do pekáčku, na to hlávku zelí (nakrájet, spatřit horkou vodou, posolit, pomačkat a smíchat se zakysankou a nasekaným koprem), na to druhou 1/2 mas. směsi, na to plátky rajčat a ty zasypat česnekem (dala jsem plátky) a 300g strouhaneho sýra smíchaného se 150ml smetany na vaření, péct (dle své trouby) 180°C cca 50min.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte