Zapečené mleté maso se zeleninou a mozzarellou - LC
Jednoduché a vynikající nízkosacharidové jídlo:).
- 35m
- 2 porce
- středně obtížné
Suroviny pro 2 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
sádlo | 1 lžička |
maso mleté | 300 g |
kořenicí směs garam masala | 1 lžička |
sůl | 1 špetka |
chilli sušené mleté | 1 špetka |
zelená paprika | 1 kus |
žlutá paprika | 1 kus |
mrkev | 1 kus |
hlávkové bílé zelí | 0,25 hlávky |
mozzarella, měkký sýr | 1 kus |
ledový salát | 6 listů |
ředkvičky | 10 kusů |
okurka | 1 kus |
Postup přípravy
-
Na osmahlou cibuli dát mleté maso, ochutit, osmahnout, přidat papriky, mrkev, zelí, promíchat a chvíli podusit. Pak dát do zapékací mísy, promíchat s kousky mozzarelly a nechat zapéct.
-
Servírujeme s listy salátu, ředkvičkami a okurkou, dobrou chuť:)
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů