Jednoduché a vynikající nízkosacharidové jídlo:).
- 35m
- 2 porce
- středně obtížné
Potřebné suroviny
Hmota | |
---|---|
1 lžička |
1 lžička |
300 g |
300 g |
1 lžička |
1 lžička |
1 špetka |
1 špetka |
1 špetka |
1 špetka |
1 kus |
1 kus |
1 kus |
1 kus |
1 kus |
1 kus |
0,25 hlávky |
0,25 hlávky |
1 kus |
1 kus |
Ještě | |
6 listů |
6 listů |
10 kusů |
10 kusů |
1 kus |
1 kus |
Postup přípravy
-
Na osmahlou cibuli dát mleté maso, ochutit, osmahnout, přidat papriky, mrkev, zelí, promíchat a chvíli podusit. Pak dát do zapékací mísy, promíchat s kousky mozzarelly a nechat zapéct.
-
Servírujeme s listy salátu, ředkvičkami a okurkou, dobrou chuť:)
Makronutrienty
26%
36%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 341 kJ | 2 749 kJ |
Kalorická hodnota | 81,5 kcal | 657 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
3,79 g
0,868 g |
30,6 g
7 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,379 SVJ | 3,06 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
5,32 g
2,25 g |
42,9 g
18,1 g |
Bílkoviny | 5,21 g | 42 g |
Sůl | 0,184 g | 1,48 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů