ZAPEČENÉ AVOKÁDO S VEJCEM

ZAPEČENÉ AVOKÁDO S VEJCEM

Kdo má taky rád tuto lowcarb snídani?

Připravila Luc Ka, děkujeme :)

Postup přípravy

  1. Nejprve si zapneme troubu na 200 °C.

    Avokádo zbavíme pecky - rozřízneme napůl a opatrně vyjmeme pecku. Lžičkou vydlabeme ještě kousek dužiny, aby se vytvořil trochu větší prostor pro vejce.

  2. Půlky avokáda položíme na pečící papír a osolime je. Do každého důlku vyklepneme jedno vejce. Znova důkladně osolime a nyní i opepříme.

    Posypeme troškou na velmi drobno pokrájených sušených rajčat a dame zapéct zhruba na 15 min.

  3. Po vyjmuti posypeme trochou čerstvých bylinek. Sníme jen tak nebo třeba s opecenym pecivem, na které si můžete avokádo s vejci rozetřít :)

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte