Zapečená růžičková kapusta

Romča

Lehké lowcarb jídlo, zeleninu můžeme obměnit dle sezóny či možností.

Zapečená růžičková kapusta

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
kapusta růžičková 200 g
Cottage sýr 150 g
vajíčka 2 kusy
česnek stroužky 1 kus
sůl 0,5 lžičky
pepř černý mletý 1 špetka

Postup přípravy

  1. Kapustičky očistíme, nakrájíme na proužky a krátce povaříme v osolené vodě. Vodu slijeme a necháme kapustičky okapat. Cottage osolíme, opepříme a smícháme s vejci, přidáme povařené kapustičky, promícháme a vlijeme do zapékací misky.

  2. Zapečeme na 180 st . asi 25 minut. Podáváme se zeleninovým salátem.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů