Zadělávaná kedlubna - LC

Oli

Jadnoduché lowcarb jídlo, děkujeme Věře Husákové za recept :)

Zadělávaná kedlubna - LC

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
cibule sladká, šalotka 2 kusy
slanina anglická 50 g
kedlubna 1 kus
vývar zeleninový domácí 500 ml
smetana na vaření 50 g
sůl 2 špetky
pepř černý mletý 1 špetka
kurkuma mletá 1 špetka

Postup přípravy

  1. Slaninu nakrájím nadrobno a nasucho opeču,když pustí tuk,přidám cibuli a nechám jí zesklovatět.1/3 kedlubny nakrájím na kostky a přidám do základu,posypu kurkumou,jemně osolím,opepřím a zaliji vývarem nebo vodou.

  2. Pak to rozmixuji a přidám zbytek kedlubny nakrájené na proužky,uvařím doměkka,podle potřeby dochutím.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů