ZABIJAČKOVÝ GULÁŠ

Oli

Skvělý lowcarb guláš od Věry Husákové, děkujeme :)

ZABIJAČKOVÝ GULÁŠ

Suroviny pro 4 osoby

Čeho Kolik
vepřová plec 300 g
vepřový jazyk 500 g
vepřové srdce 300 g
nové koření 6 kuliček
bobkový list celý sušený 2 kusy
cibule 2 kusy
česnek stroužky 3 kusy
sádlo 2 lžíce
kmín drcený 1 lžička
sůl 1 lžička
pepř černý mletý 1 špetka
majoránka sušená drhnutá 1 lžička
vláknina bramborová 10 g

Postup přípravy

  1. Jazyk uvařím v osolené vodě s novým kořením, pepřem a bobkovým listem. Na sádle osmažím cibuli, přidám 2 stroužky na plátky nakrájeného česneku a kmín, nechám zpěnit ,vložím nakrájené maso a srdce a zaliji vývarem z jazyka.

  2. Když je maso měkké, přidám nakrájený oloupaný jazyk, majoránku a podle potřeby zahustím bramborovou vlákninou, ochutím pepřem, solí a prolisovaným česnekem.

  3. Servíruji s lowcarb pečivem.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů