Vývar z kachních drůbků a masové knedlíčky

Oli

Vývar z kachních drůbků a masové knedlíčky 1 další fotka

Kdo by nemiloval knedlíčkovou polévku! V lowcarb verzi je výborná, děkujeme Jance Folkové za recept :)

Postup přípravy

  1. Uvařila jsem kachní křídla, krk, srdíčko, žaludek s celou cibulí i se slupkou, přidala jsem nové koření, celý pepř, sůl, stonky z celerové natě. Do vývaru jsem přidala i kosti z pečené kachny pro zesílení vývaru. Po uvaření jsem vývar scedila do hrnce, uvedla do varu a vložila masové knedlíčky, celer a mrkev na kostičky, řapíkatý celer a pár žampionů na plátky, uvařené srdíčko, žaludek a obrané maso z krku nakrájené na kousky.

  2. Knedlíčky: v blenderu jsem rozmixovala kuřecí prso se syrovými kachními játry, celerovými lístky, mletým barevným pepřem, česnekem, špetkou chilli vloček, solí a lžičkou sójové omáčky. Mokrýma rukama jsem udělala malé knedlíčky a uvařila ve vývaru se zeleninou.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte