Výborný koprový dip
Výborný dip k pečenému masu, pečené zelenině nebo k letnímu grilování.
- 5m
- 4 porce
- jednoduché
- Bez tepelné úpravy
- Jíme venku
- Lchf, low carb
- Pomazánky
- Primal
- Vaříme ze základu
- Vegetariánské recepty
Suroviny pro 4 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
zakysaná smetana | 200 g |
bílý jogurt smetanový | 200 g |
kopr čerstvý, koprová nať | 1 hrst |
cibule | 0,5 kusu |
pepř černý | 1 špetka |
sůl | 1 lžička |
Postup přípravy
-
Kopr nasekám na jemno. Cibulku nakrájím na co nejmenší kostičky. Přidám jogurt a zakysanou smetanu. Rozmíchám, nechám uležet v chladničce.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů