Voňavý tataráček z lososa s grepem a avokádem
Tenhle recept milujeme:) Když narazíme na pěkného lososa, je to výborná volba.
- 15m
- 4 porce
- jednoduché
- Bez tepelné úpravy
- Chuťovky a kanapky
- Lchf, low carb
- Oslava
- Paleo
- Pomazánky
- Primal
- Předkrmy
- Silvestr
- Slavnostní tabule
- Svačiny a přesnídávky
- Svatba
- Vaříme ze základu
- Whole30
Suroviny pro 4 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
červený grepfruit | 1 kus |
avokádo | 1 kus |
cibule červená | 0,5 kusu |
losos filet | 200 g |
avokádový olej | 2 lžíce |
sůl | 1 lžička |
pepř černý mletý | 1 špetka |
Postup přípravy
-
Grep oloupeme, zbavíme hořké bíle slupky a nakrájíme na kousky. Vydlabeme dužinu z avokáda a nakrájíme ji na malé kostičky. Cibulku nakrájíme na malé kostičky. Pokud ji máte rádi, není moc velká, klidně ji tam dejte celou:)Petrželku nasekáme najemno.
-
Všechny suroviny smícháme. Solíme a pepříme podle chuti.Podávat můžeme jen tak:) na toustíku nebo na ogrilované cuketě.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 4. Ryby a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů