Voňavý tataráček z lososa s grepem a avokádem

Jídelní plán

Tenhle recept milujeme:) Když narazíme na pěkného lososa, je to výborná volba.

Voňavý tataráček z lososa s grepem a avokádem

Suroviny pro 4 osoby

Čeho Kolik
červený grepfruit 1 kus
avokádo 1 kus
cibule červená 0,5 kusu
losos filet 200 g
avokádový olej 2 lžíce
sůl 1 lžička
pepř černý mletý 1 špetka

Postup přípravy

  1. Grep oloupeme, zbavíme hořké bíle slupky a nakrájíme na kousky. Vydlabeme dužinu z avokáda a nakrájíme ji na malé kostičky. Cibulku nakrájíme na malé kostičky. Pokud ji máte rádi, není moc velká, klidně ji tam dejte celou:)Petrželku nasekáme najemno.

  2. Všechny suroviny smícháme. Solíme a pepříme podle chuti.Podávat můžeme jen tak:) na toustíku nebo na ogrilované cuketě.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů