Vindaloo z vepřového masa - nízkosacharidové

Celá já

Účastní se soutěže: V kuchyni s láskou

Vindaloo z vepřového masa - nízkosacharidové

Vindaloo z vepřového masa, ale trošku jinak, podle mě:). Moc dobrý low carb oběd...Je to trochu pálivé, ale já to tak mám ráda.

Postup přípravy

  1. Na oleji jsem osmahla dvě velké cibule na proužky, po chvilce přidala 6 stroužků česneku na plátky. Následně jsem přidala cca po lžičkách až dvou zázvor, mletý koriandr, římský kmín, kurkumu, skořici, kajenský pepř, hrubozrnnou hořčici.

  2. Nechala jsem chvilku rozvonět vůně, přidala bílý vinný ocet a trošku Xylitolu, přihodila cca 1kg vepřového masa na kostky, osmahla a přidala rajský protlak, plechovku drcených rajčat, sůl a čtyři čerstvé chilli papričky.

  3. Měla jsem ještě máslovou dýni, tak jsem ji přihodila nakrájenou ke směsi a vše dala na II. stupeň do pomaláče na 5 hodin. Pak jsem vybrala dýni, rozmixovala a hotovo.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte