Vepřové ve vlastní šťávě

Vepřové ve vlastní šťávě

Znáte domácí vepřovku? Plnou čistého voňavého masa bez chemie. Když ji otevřete, ucítíte tu vůni...večer u televize :)

Děkujeme Květě Borovičkové za skvělý recept - více na:

www.domacilowcarbdobrutky.cz

Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky, asi 2 cm jedna strana, promíchejte v míse se solí, případně kořením.

    A cpěte do čistých vyvařených zavařovacích sklenic, do každé přidejte 1 PL vody.

  2. Pečlivě otřete hrdla sklenic a zavíčkujte vyvařeným nepoškozeným víčkem. Na maso doporučuji úplně nová víčka.

    Sterilizujte pří teplotě 100°C 2 hodiny, druhý den sterilizaci zopakujte 1,5 hodiny 100°C.

  3. Z kila masa máte 2 sklenice hotového výrobku.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte