VEPŘOVÉ TERIYAKI - LC

lowfit_zuzi

Máte někdy chuť na jídla, kde je příloha rýže nebo těstoviny? Díky konjakové rýži a těstovinám nemusím při lowcarb stravě tyto jídla vynechávat. Pro více zajímavých receptů mrkni sem ➡️https://www.instagram.com/lowcarb_zuzi/

VEPŘOVÉ TERIYAKI - LC

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
vepřová plec bez kosti 300 g
cibule červená 1 kus
česnek stroužky 2 kusy
žampiony čerstvé 4 kusy
marináda teriyaki 30 g
sezamové semínko světlé 1 lžička

Postup přípravy

  1. Vepřové maso nakrájíme na nudličky a osmahneme na olivovém oleji, poté přidáme na proužky nakrájenou cibuli, česnek a nakonec na plátky nakrájené žampiony a společně orestujeme. Do masové směsi na závěr přidáme teriyaki omáčku a na mírném ohni promícháme. Na talíři směs posypeme sezamovými semínky a podáváme s rýží Shirataki.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů