Vepřové srdce

Lenny73

Vepřové srdce

zdravé lowcarb jídlo, vnitřnosti jsou pro tělo velmi přínosné.

Děkujeme Věře Husákové za recept :)

Postup přípravy

  1. Srdce rozpůlím, očistím a prošpikuji slaninou, osolím, opepřím a zprudka opeču na sádle.Vyndám do misky, do výpeku dám nakrájenou slaninu, když pustí tuk, přidám cibuli a osmažím dohněda, zasypu lupinovou moukou, přidám kmín a chvíli restuji. Zaliji vývarem, vrátím zpět maso, přiklopím a v troubě peču na 160°C do změknutí(cca 2-2 1/2 hodiny).

    Vyndám maso, omáčku umixuji, je-li třeba dochutím solí a pepřem a povařím ještě 15 minut.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte