VEPŘOVÉ NUDLIČKY SE ZELENINOU

Celá já

Člověk někdy neví co vařit, a tak spojí dobré s dobrým a vznikne jídlo. A k tomu rychlé, dobré a zdravé...mňam oběd...musím se pochválit :D

VEPŘOVÉ NUDLIČKY SE ZELENINOU

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
vepřová plec bez kosti 400 g
olivový olej 2 lžíce
červená paprika 1 kus
bílá paprika 100 g
oranžová paprika 1 kus
cibule červená 1 kus
cibulka jarní, sečka 1 svazek
mrkev 1 kus
ředkvičky 5 kusů
sůl 1 lžička
pepř černý mletý 1 špetka
chilli sušené papričky uzené 3 g

Postup přípravy

  1. Vepřové nudličky okořenit dle chuti a alespoň chvilku naložit do oliváče. Pak zprudka orestovat a přihodit zeleninu - červená, bílá a oranžová paprika, červená cibule, jarní cibulky, mrkev, ředkvičky. Přihodit k masu a chvíli restovat, aby byla zelenina jen “al dente”.

  2. Dochutila jsem ještě solí a uzenými chilli papričkami. Je to luxus vynikající :)

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů