VEPŘOVÉ NUDLIČKY SE ZELENINOU
Člověk někdy neví co vařit, a tak spojí dobré s dobrým a vznikne jídlo. A k tomu rychlé, dobré a zdravé...mňam oběd...musím se pochválit :D
- 25m
- 2 porce
- středně obtížné
- Dušení
- Lchf, low carb
- Obědy a večeře
- Orestování
- Paleo
- Primal
- Vaříme ze základu
- Whole30
- Záchranářské recepty
Suroviny pro 2 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
vepřová plec bez kosti | 400 g |
olivový olej | 2 lžíce |
červená paprika | 1 kus |
bílá paprika | 100 g |
oranžová paprika | 1 kus |
cibule červená | 1 kus |
cibulka jarní, sečka | 1 svazek |
mrkev | 1 kus |
ředkvičky | 5 kusů |
sůl | 1 lžička |
pepř černý mletý | 1 špetka |
chilli sušené papričky uzené | 3 g |
Postup přípravy
-
Vepřové nudličky okořenit dle chuti a alespoň chvilku naložit do oliváče. Pak zprudka orestovat a přihodit zeleninu - červená, bílá a oranžová paprika, červená cibule, jarní cibulky, mrkev, ředkvičky. Přihodit k masu a chvíli restovat, aby byla zelenina jen “al dente”.
-
Dochutila jsem ještě solí a uzenými chilli papričkami. Je to luxus vynikající :)
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů