Vepřové nudličky s houbami, květáková "rýže"

Vepřové nudličky s houbami, květáková "rýže"

Oblíbené jídlo v nízkosacharidové verzi - báječný a rychlý oběd od Lady Michové, děkujeme :)

Postup přípravy

  1. - maso jsem si předem nakrájela na tenké nudličky a naložila s prolisovaným česnekem, pepřem a sójovou omáčkou. Houby jsem zalila trochou vařící vody.

  2. - Ve větší pánvi jsem na tuku krátce a prudce za stálého míchání orestovala maso a pak jsem jej z pánve vyjmula. Ve stejné pánvi jsem osmahla nahrubo nakrájenou cibuli, přilila vývar a namočené houby i s tou vodou, přidala hořčici a lahůdkové droždí. Chvíli jsem povařila, než se omáčka zredukovala a zahustila. Pak jsem ještě dle chuti trochu dosolila. Nakonec jsem do pánve vrátila maso a už jen krátce prohřála.

  3. - půlku květáku jsem nastrouhala a osolila. Na větší hluboké pánvi jsem si rozehřála máslo a květák orestovala. Pak jsem přilila trochu hovězího vývaru a vařila do té doby, než se voda úplně vydusila.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte