- 20m
- 1 porce
- jednoduché
Potřebné suroviny
Maso | |
---|---|
1 kus |
1 kus |
1 lžíce |
1 lžíce |
2 špetky |
2 špetky |
1 špetka |
1 špetka |
100 g |
100 g |
100 g |
100 g |
100 g |
100 g |
2 kusy |
2 kusy |
Postup přípravy
-
Na oleji zpěníme cibuli, přidáme nakrájené maso, osolíme, opepříme a orestujeme. Přidáme nakrájenou dýni a zelí (tvrdší konec ) , za častého míchání restujeme, přidáme nasekaný česnek a podle potřeby trošku podlijeme horkou vodou.
Makronutrienty
29%
38%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 358 kJ | 1 439 kJ |
Kalorická hodnota | 85,5 kcal | 344 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
4,61 g
1,83 g |
18,5 g
7,35 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,461 SVJ | 1,85 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
5,21 g
1,03 g |
20,9 g
4,15 g |
Bílkoviny | 6,03 g | 24,3 g |
Sůl | 0,527 g | 2,12 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů