Vepřová roláda plněná vaječno-sýrovou omeletou

Vepřová roláda plněná vaječno-sýrovou omeletou

Jako příloha je brokolicová "rýže", fazole a čerstvá zelenina.

Postup přípravy

  1. Fazole na noc namočíme a pak uvaříme doměkka v osolené vodě.

    Vejce vidličkou rozšleháme s petrželkou a nastrouhaným sýrem. Na malé pánvičce s olejem usmažíme z obou stran.

  2. Maso naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a položíme omeletu, přidáme několik kousků papriky a stočíme pevně, svážeme provázkem a zprudka opečeme na lžičce oleje. Pak podlijeme trochou vody a dusíme doměkka.

  3. Na pánvi po omeletě na oleji orestujeme cibuli, přidáme nahrubo nakrájenou brokolici , česnek , rajčátka a orestujeme.

    Podáváme s čerstvou zeleninou, která je pro diabetiky velmi důležitá.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte