Vepřová panenka ve Schwarzwaldské šunce a bylinkách, smetanové žampiony, zelené fazolky

Lenny73

Výborné lowcarb jídlo, efektní a zdravé! Pokud se vám recept líbí, další můžete naleznout↙️ https://www.instagram.com/p/CeItgzYLVQi/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Vepřová panenka ve Schwarzwaldské šunce a bylinkách, smetanové žampiony, zelené fazolky

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
vepřová panenka 500 g
šunka sušená, schwarzwaldská šunka 80 g
bylinky čerstvé směs 1 hrst
sůl 1 lžička
pepř černý mletý 0,5 lžičky
máslo přepuštěné, ghí 1 lžička
žampiony čerstvé 250 g
smetana ke šlehání, šlehačka 100 g
sůl 1 špetka
pepř černý mletý 1 špetka
zelené fazolové lusky mražené 300 g
sůl 1 lžička

Postup přípravy

  1. Panenku očistíme, osolíme, opepříme a opečeme dozlatova na pánvi a rozpuštěném másle. Poté ji položíme na vyskládanou šunku s bylinkami. Zabalíme a dáme na 190 stupňů na 8 minut fo trouby.

  2. Na pánev po panence dáme žampiony a podusíme je doměkka, zalijeme smetanou, osolíme, opepříme a zredukujeme do požadované hustoty.

  3. Fazolky jsem jen povařila v osolené vodě.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů