Vepřová panenka v parmazánovo-hořčičné krustě s chřestem
Luxusně a lowcarb: Další dobroty najdeš zde ⬇️ sleduj a sdílej 🙏🍀 @hrisny_lowcarb https://www.instagram.com/hrisny_lowcarb...
- 15m
- 2 porce
- středně obtížné
- Lchf, low carb
- Obědy a večeře
- Orestování
- Pečení
- Primal
- Slavnostní tabule
- Vaření
- Vaříme ze základu
- Záchranářské recepty
Suroviny pro 2 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
vepřová panenka | 500 g |
hořčice dijonská | 2 lžičky |
máslo přepuštěné, ghí | 1 lžička |
sýr parmazánového typu, strouhaný | 20 g |
sůl | 0,5 lžičky |
pepř černý mletý | 0,5 lžičky |
chřest zelený | 10 kusů |
sůl | 1 lžička |
Postup přípravy
-
Panenku očistíme, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na pánvi, na másle, dozlatova. Poté potřeme hořčicí a obalíme v nastrouhaném parmazánu. Pečeme v troubě na 180 stupňů cca 10 minut.
-
Chřest uvaříme v osolené vodě doměkka (3-4 minuty).
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů