Vepřová panenka v parmazánovo-hořčičné krustě s chřestem

Lenny73

Luxusně a lowcarb: Další dobroty najdeš zde ⬇️ sleduj a sdílej 🙏🍀 @hrisny_lowcarb https://www.instagram.com/hrisny_lowcarb...

Vepřová panenka v parmazánovo-hořčičné krustě s chřestem

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
vepřová panenka 500 g
hořčice dijonská 2 lžičky
máslo přepuštěné, ghí 1 lžička
sýr parmazánového typu, strouhaný 20 g
sůl 0,5 lžičky
pepř černý mletý 0,5 lžičky
chřest zelený 10 kusů
sůl 1 lžička

Postup přípravy

  1. Panenku očistíme, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na pánvi, na másle, dozlatova. Poté potřeme hořčicí a obalíme v nastrouhaném parmazánu. Pečeme v troubě na 180 stupňů cca 10 minut.

  2. Chřest uvaříme v osolené vodě doměkka (3-4 minuty).

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů