Vepřová panenka Sous vide a malinová omáčka

Lenny73

Vepřová panenka Sous vide a malinová omáčka

Letos to Ježíšek opět trefil a donesl spoustu hraček do kuchyně...

Takže jsem včera vyzkoušela LC Sous vide stick Lauben :)

Postup přípravy

  1. Panenku si očistíme, opepříme, dáme do vakuovacího sáčku, přidáme bylinky a máslo. Zavakujeme a dáme do sous vide lázně, na 57 stupňů 2,5 hodiny.

  2. Maliny dáme rozvařit ve víně a vývaru, poté přepasírujeme a zredukujeme na požadovanou hustotu. Dochutíme solí a pepřem a zjemníme kouskem másla. Po odstavení ze sporáku dosladíme sirupem.

  3. Až je panenka hotová, vyjmeme ji ze sáčku, osolíme ze všech stran a zprudka opečeme.

    Další dobroty najdete i zde 😉🔽🔽🔽

    https://www.instagram.com/p/CnHsZE3rIJP/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte