Vepřová panenka se smetanovo-pepřovou omáčkou, opečený batát a chřest

Lenny73

Vepřová panenka se smetanovo-pepřovou omáčkou, opečený batát a chřest

Delikatesní lowcarb jídlo, do 30 minut hotové.

Další dobroty i s recepty najdeš:

https://instagram.com/hrisny_lowcarb?igshid=NGExMmI2YTkyZg==

Postup přípravy

  1. Maso si očistíme, osolíme, opepříme a na lžičce másla zprudka opečeme dozlatova ze všech stran. Poté dáme do trouby a pečeme 15 minut na 180 stupňů. Maso necháme bokem odpočinout.

  2. Na pánev, ve které se peklo maso, dáme zelený pepř a zalijeme smetanou. Nalijeme šťávu, která vytekla z odpočívajícího masa a dle chuti dosolíme a dopepříme.

  3. Batát uvaříme v osolené vodě doměkka a na pánvi s máslem opečeme dozlatova.

    Chřest si oškrabeme a uvaříme v osolené vodě doměkka (cca 2-3 minuty).

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte