Vepřová panenka s hořčičnou omáčkou a brokolicí

Lenny73

Vše můžeš sledovat na @hrisny_lowcarb https://www.instagram.com/hrisny_lowcarb/profilecard/...

Vepřová panenka s hořčičnou omáčkou a brokolicí

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
vepřová panenka 500 g
máslo přepuštěné, ghí 1 lžička
sůl 2 špetky
pepř černý mletý 1 špetka
hořčice hrubozrnná 2 lžíce
smetana na vaření 100 ml
sůl 1 špetka
pepř černý mletý 1 špetka
brokolice 1 kus
sůl 1 lžička

Postup přípravy

  1. Maso očistíme, okořeníme a opečeme na másle zprudka na pánvi dozlatova. Poté dáme na 10 minut do trouby na 180 stupňů. Maso vyjmeme z pánve a necháme bokem odpočinout.

  2. Do pánve s výpekem od masa dáme hořčici, poté smetanu a povaříme do požadované hustoty. Přilijeme šťávu, která mezitím vytekla z masa, dopepříme a případně dosolíme.

  3. Brokolici uvaříme doměkka v osolené vodě.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů