Vepřová panenka na smetaně a žampionech s knedlíkem ze smetanového sýra
Vše přehledně naleznete i : https://instagram.com/hrisny_lowcarb?igshid=ZGUzMzM3NWJiOQ==
- 20m
- 1 porce
- středně obtížné
- Dušení
- Lchf, low carb
- Mikrovlnná trouba
- Obědy a večeře
- Orestování
- Primal
- Vaření
- Záchranářské recepty
Suroviny pro 1 osobu
Čeho | Kolik |
---|---|
vepřová panenka | 200 g |
žampiony čerstvé | 200 g |
smetana na vaření | 200 g |
cibule | 0,5 kusu |
máslo přepuštěné, ghí | 1 lžička |
sůl | 0,5 lžičky |
pepř černý mletý | 1 špetka |
čerstvý krémový sýr | 100 g |
vajíčka | 1 kus |
mandlová mouka | 3 lžíce |
kypřící prášek do pečiva bez fosfátů | 1 špetka |
sůl | 1 špetka |
pažitka nať čerstvá | 1 lžíce |
Postup přípravy
-
Cibulku osmahneme na másle s masem dozlatova, přidáme žampiony, sůl, pepř a dusíme doměkka (já 15 minut v multifunkčním hrnci Salente Cuco). Poté přilijeme smetanu a chvilku povaříme.
-
Vše si smícháme v hrnečku a dáme na 3 a půl minuty do mikrovlnky.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů