VEPŘOVÁ PANENKA NA ROZMARÝNU A PATYZÓNOVÉ HRANOLKY

lowfit_zuzi

Tohle lowcarb jídlo je tak jednoduché, ale taaak chutné, že vám ho sem musím dát...kombinace masa na rozmarýnu a křupavých hranolků je top. Zkuste i další moje recepty, které najdete tady ➡️https://www.instagram.com/lowfit_zuzi/

VEPŘOVÁ PANENKA NA ROZMARÝNU A PATYZÓNOVÉ HRANOLKY

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
vepřová panenka 400 g
sůl 2 špetky
pepř černý mletý 2 špetky
rozmarýn 1 lžička
máslo přepuštěné, ghí 1 lžíce
patizon 500 g
vajíčka 1 kus
sýr parmazánového typu, strouhaný 40 g
droždí lahůdkové sušené, tebi 2 lžíce

Postup přípravy

  1. Panenku nakrájíme na silnější plátky, nasolíme, opepříme a posypeme rozmarýnem ➡️ opečeme na pánvi na ghí nebo olivovém oleji.

  2. Patizon oloupeme, nakrájíme na kousky do tvaru hranolků a obalujeme nejprve ve vajíčku a poté ve směsi nastrouhaného parmezánu a lahůdkového droždí. Pečeme v troubě do zlatava.

  3. Podáváme s dipem ze zakysané smetany a prolisovaného česneku. Dobrou chuť.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů