Vepřová kotleta s bílými fazolemi

Adéla Kábelová

Vepřová kotleta s bílými fazolemi

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
vepřová pečeně s kostí, kotlety 350 g
fazole bílé sterilované 350 g
špenát, čerstvé listy 3 hrsti
cibule 1 kus
rajčata sušená 60 g
olivový olej 1 lžíce

Postup přípravy

  1. Na troše olivového oleje orestujeme osolenou a opepřenou vepřovou kotletu. Když je orestovaná z obou stran, tak ji vyjmeme vedle na talířek a do pánve dáme nadrobno nakrájenou cibuli. Po chvíli přidáme propláchnuté a okapané fazole a sušená rajčata. Chvíli společně restujeme a pak vrátíme do pánve maso, přiklopíme poklicí a zhruba 20 minut společně dusíme. Dle potřeby podlijeme vodou. Na úplný konec vmícháme špenát a necháme ve směsi fazolí ovadnout a můžeme servírovat.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů