Vepřová játra na smetaně - LC
Rychle a chutně, tak to vařím nejraději:)
- 15m
- 2 porce
- jednoduché
Suroviny pro 2 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
sádlo | 1 lžička |
cibule | 1 kus |
játra krůtí | 400 g |
pepř černý mletý | 1 špetka |
hořčice plnotučná | 1 lžička |
smetana ke šlehání, šlehačka | 100 g |
pepř zelený sterilovaný | 1 lžíce |
rajčata sušená | 20 g |
chilli sušené mleté | 1 špetka |
česnek stroužky | 4 kusy |
sůl | 2 špetky |
Postup přípravy
-
Na sádle osmahnout pokrájenou cibuli, přidat játra, pepř, hořčici a restovat dokud nejsou játra hotová.
-
Pak přidat 31% smetanu, zelený pepř ve slaném nálevu, sušená rajčata s chilli a česnekem, přisolit a nechat chvilku povařit.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů