Vepřová játra na smetaně - LC

Celá já

Rychle a chutně, tak to vařím nejraději:)

Vepřová játra na smetaně - LC

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
sádlo 1 lžička
cibule 1 kus
játra krůtí 400 g
pepř černý mletý 1 špetka
hořčice plnotučná 1 lžička
smetana ke šlehání, šlehačka 100 g
pepř zelený sterilovaný 1 lžíce
rajčata sušená 20 g
chilli sušené mleté 1 špetka
česnek stroužky 4 kusy
sůl 2 špetky

Postup přípravy

  1. Na sádle osmahnout pokrájenou cibuli, přidat játra, pepř, hořčici a restovat dokud nejsou játra hotová.

  2. Pak přidat 31% smetanu, zelený pepř ve slaném nálevu, sušená rajčata s chilli a česnekem, přisolit a nechat chvilku povařit.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů