Vepřová čína s květákovou rýží

Oblíbené jídlo v nízkosacharidové verzi - rozdíl ani nepoznáte. Jozef Kabát uvařil a recept poskytl, děkujeme :)

Vepřová čína s květákovou rýží

Suroviny pro 3 osoby

Čeho Kolik
vepřová krkovice bez kosti 300 g
paprika kapie 1 kus
žlutá paprika 1 kus
mrkev 1 kus
pórek 1 kus
cibule 1 kus
vepřové sádlo 1 lžíce
sůl 1 špetka
pepř černý mletý 1 špetka
kořenicí směs na čínu 1 lžička
hořčice dijonská 2 lžičky
květák 1 kus
máslo přepuštěné, ghí 1 lžíce
sůl 1 špetka

Postup přípravy

  1. V jednom hrnci podušena vepřová krkovice na kostky spolu se zeleninou, dijonskou hořčicí a kořením. Zelenina: sladká kapie, žlutá paprika, nastrouhaná mrkev, nakrájený pórek a dopředu osmažená cibulka. Koření dle vlastní chuti, sůl, pepř. Hořčice dodá skvělou chuť. Vařeno 4 hodiny na 90 °C.

  2. Rýže: syrový květák jsem nasekal na drobná zrníčka a cca 1 minutu tepelně opracoval na pánvi na ghí.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů