Velikonoční nádivka - LC

Velikonoční nádivka - LC

Opravdu chutná jako nádivka, pečivo netřeba - nízosacharidová verze je skvělá nejen na Velikonoce.

Děkujeme Jozefu Kabátovi za další skvělý recept :)

Postup přípravy

  1. Brokolici jsem uvařil do měkka na páře a rozmačkal. Špenát natrhal na menší kousky, maso nakrájel na kostky cca 1 cm, goudu nastrouhal nahrubo, mrkev nakrájel na kostky cca 1/2 cm, uvařil do měkka a vše smíchal dohromady.

  2. Vyšlehal vejce se smetanou, přidal sůl, pepř a vmíchal k ostatním potravinám. Vysypal do formy 26 cm na pečící papír, uhladil lžicí a pekl 70 minut na 180 °C. Nechat dobře vychladit a drží perfektně pohromadě. Je skvělá, budu dělat nejenom na Velikonoce.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte