Někdo po mě chtěl návod na vegan parmezán...
- 10m
- 10 porcí
- jednoduché
Potřebné suroviny
Směs | |
---|---|
0,75 hrnku |
0,75 hrnku |
30 g |
30 g |
0,75 lžičky |
0,75 lžičky |
0,25 lžičky |
0,25 lžičky |
Postup přípravy
-
Rozmixujeme co nejvíc a uchováváme v ledničce, vydrží dost dlouho
Makronutrienty
35%
26%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 2 068 kJ | 315 kJ |
Kalorická hodnota | 494 kcal | 75,3 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
30,5 g
4,54 g |
4,64 g
0,691 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 3,05 SVJ | 0,464 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
34 g
6,14 g |
5,17 g
0,935 g |
Bílkoviny | 23,1 g | 3,52 g |
Sůl | 2,93 g | 0,446 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů