Varený paprikový bôčik

MIMA

Varený paprikový bôčik

Suroviny pro 10 osob

Čeho Kolik
vepřový bok, bůček bez kosti 1 kg
nové koření 5 kuliček
chilli sušené mleté 1 špetka
sůl 2 lžíce
česnek stroužky 4 kusy
vývar masový domácí 70 ml
paprika sladká mletá 2 lžičky
paprika pálivá mletá 1 lžička
sůl 1 lžička
česnek sušený / granulovaný 1 lžička

Postup přípravy

  1. 1kg bravčovèho bôčiku dám variť do 2 litrov vody, kde som pridala zopár zrniečok nového korenia, chilli korenie, 2 pl soli a prekrojenè 4 strúčiky cesnaku.Varím pomaly tak 3 hodinky, kožou hore (aby sa koža neprilepila na dno hrnca) Keď je mäsko uvarenè, vyberiem a ešte teplé posolím, okorením, potriem cesnakom.

  2. Z vývaru/glazùry si odlejem zvlášť do misky tak 70 ml, pridám mletú červenu papriku 2čl,1čl štipľavú mletú papriku,soľ, korenie a cesnak podľa svojej chuti, premiešam a ponatieram celý uvarený bôčik. Keď vychladne, dám na celú noc do chladničky.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů