Vanilkový cukr z pravé vanilky
Proč kupovat předražený vanilinový cukr se syntetickým vanilinem ? Obzvlášť když vás ten pravý, vanilkový, vyjde daleko levněji?
- 5m
- 30 porcí
- jednoduché
- Bez tepelné úpravy
- Cukroví
- Jedlé dárky
- Mixér
- Rostlinný původ
- Vánoce
- Vaříme ze základu
- Vegetariánské recepty
- Velikonoce
Suroviny pro 30 osob
Čeho | Kolik |
---|---|
cukr krystal | 1 hrnek |
vanilkový lusk | 1 kus |
Postup přípravy
-
Příprava vanilkového cukru je víc než jednoduchá. Hrnek krystalového cukru rozmixujete spolu s vanilkovým luskem na moučku. Pokud vás trápí prediabetes nebo diabetes, nahraďte cukr xylitolem nebo erythritolem. Nekazí se, ale uschovejte v suchu v uzavřené sklenici.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů