K tomu mleté maso plněné mozzarelou a obalené v anglické slanině...výborný nízkosacharidový oběd či večeře...
- 12m
- 1 porce
- jednoduché
Postup přípravy
-
Na vajíčkový krém jsem si uvařila dvě vejce natvrdo a potom jsem je rozmixovala se třemi kostkami Lučiny, trošku soli.
-
Servírovala jsem mleté maso plněné morazellou, obalené v anglické slanině a upečené.
Povařené fazolové lusky, a tento krém.
Makronutrienty
3%
35%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 984 kJ | 3 061 kJ |
Kalorická hodnota | 235 kcal | 731 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
0,898 g
2,32 g |
2,79 g
7,21 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,09 SVJ | 0,279 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
20,7 g
6,44 g |
64,5 g
20 g |
Bílkoviny | 11,5 g | 35,8 g |
Sůl | 0,892 g | 2,77 g |
Alergeny
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů