Vajíčka v sukýnce

Jana H

Jednoduchá snídaně, potěší oko i žaludek

Vajíčka v sukýnce

Suroviny pro 1 osobu

Čeho Kolik
vejce slepičí střední, m 2 kusy
červená paprika 50 g
máslo čerstvé 10 g
sůl 0,5 špetky
pepř černý 0,5 špetky

Postup přípravy

  1. Papriku rozkrojím tak, aby mi vznikla dvě kolečka asi 1 cm silná, odstraním zbytky vnitřních přepážek. Papriku zlehka osmažím na másle a pak rozklepnu do každého kolečka jedno vajíčko. Osolím, opepřím a smažím do ztuhnutí bílku. Protože je valíčko ve větší vrstvě, chce to trošku ztlumit plamen.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů