VAJEČNÁ TLAČENKA
Blíží se nám Velikonoce, kdo má děti, bude mít teď spousta zábavy s barvami všude po interiéru a pak spoustu barevných vajíček, takže se hodí recept, jak je zužitkovat. Více inspirace na Instagramu www.instargam.com/b_to_my_b/
- 10m
- 6 porcí
- středně obtížné
- Lchf, low carb
- Mražení a chlazení
- Paleo
- Párty
- Pomazánky
- Primal
- Předkrmy
- Silvestr
- Svačiny a přesnídávky
- Vaříme ze základu
- Velikonoce
Suroviny pro 6 osob
Čeho | Kolik |
---|---|
vajíčka | 5 kusů |
šunka, (kvalitní výběrová nebo nejvyšší jakosti) | 200 g |
zeleninová směs sterilovaná | 400 g |
majonéza | 50 g |
želatina | 10 g |
sůl | 1 špetka |
Postup přípravy
-
Vajíčka, šunku nakrájím na kostičky, zeleninu na drobet menší kostičky a vše smíchám s majonézou, osolím. V láku ze zeleniny nechám nabobtnat želatinu, pak ji ohřeju, aby se rozpustila a zamíchám vše dohromady. Nakonec stačí jen umístit do srnčího hřbetu a nechat ztuhnout.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů