VAJEČNÁ TLAČENKA

Blíží se nám Velikonoce, kdo má děti, bude mít teď spousta zábavy s barvami všude po interiéru a pak spoustu barevných vajíček, takže se hodí recept, jak je zužitkovat. Více inspirace na Instagramu www.instargam.com/b_to_my_b/

VAJEČNÁ TLAČENKA

Suroviny pro 6 osob

Čeho Kolik
vajíčka 5 kusů
šunka, (kvalitní výběrová nebo nejvyšší jakosti) 200 g
zeleninová směs sterilovaná 400 g
majonéza 50 g
želatina 10 g
sůl 1 špetka

Postup přípravy

  1. Vajíčka, šunku nakrájím na kostičky, zeleninu na drobet menší kostičky a vše smíchám s majonézou, osolím. V láku ze zeleniny nechám nabobtnat želatinu, pak ji ohřeju, aby se rozpustila a zamíchám vše dohromady. Nakonec stačí jen umístit do srnčího hřbetu a nechat ztuhnout.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů