Vaječná omeleta plněná šunkou, sýrem a raným zelím
Sytá lowcarb snídaně...další inspirace hledej a sdílej ⬇️⬇️⬇️ @hrisny_lowcarb https://www.instagram.com/hrisny_lowcarb
- 10m
- 1 porce
- středně obtížné
Suroviny pro 1 osobu
Čeho | Kolik |
---|---|
vajíčka | 3 kusy |
máslo čerstvé | 1 lžička |
šunka, (kvalitní výběrová nebo nejvyšší jakosti) | 30 g |
sýr eidam 45%, strouhaný | 30 g |
rané bílé zelí | 30 g |
sůl | 1 špetka |
pepř černý mletý | 1 špetka |
Postup přípravy
-
Vejce rozkvedláme se solí a pepřem. V pánvi rozpustíme máslo, přilijeme vejce, párkrát je promícháme, aby byla omeleta pěkně vzdušná. Poté dáme na půlku omelety šunku, sýr, zelí, překlopíme a zapečeme.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů