Uzené maso v cukeťáku

Lenny73

Klasické jídlo, připravené v lowcarb verzi :) Další fotky, recepty, nápady a návody naleznete ↙️ https://instagram.com/hrisny_lowcarb?igshid=ZDdkNTZiNTM=

Uzené maso v cukeťáku

Suroviny pro 3 osoby

Čeho Kolik
cuketa 1 kus
vajíčka 1 kus
sýr eidam 45%, strouhaný 100 g
česnek stroužky 3 kusy
majoránka sušená drhnutá 1 lžička
kmín drcený 0,5 lžičky
sůl 0,5 lžičky
pepř černý mletý 1 špetka
maso uzené vepřové 300 g

Postup přípravy

  1. Cuketu si nastrouháme, osolíme a necháme chvilku vypotit, přebytečnou vodu vymačkáme. Potom vše smícháme jako na klasický bramborák. Na plech s pečícím papírem dáme vrstvu směsi, na to uzené maso a opět směs. Pečeme na 190 stupňů dozlatova.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů