Klasické jídlo, připravené v lowcarb verzi :)
Další fotky, recepty, nápady a návody naleznete ↙️
https://instagram.com/hrisny_lowcarb?igshid=ZDdkNTZiNTM=
- 35m
- 3 kusy
- středně obtížné
Potřebné suroviny
Cukeťáky | |
---|---|
1 kus |
1 kus |
1 kus |
1 kus |
100 g |
100 g |
3 kusy |
3 kusy |
1 lžička |
1 lžička |
0,5 lžičky |
0,5 lžičky |
0,5 lžičky |
0,5 lžičky |
1 špetka |
1 špetka |
300 g |
300 g |
Postup přípravy
-
Cuketu si nastrouháme, osolíme a necháme chvilku vypotit, přebytečnou vodu vymačkáme. Potom vše smícháme jako na klasický bramborák. Na plech s pečícím papírem dáme vrstvu směsi, na to uzené maso a opět směs. Pečeme na 190 stupňů dozlatova.
Makronutrienty
16%
52%
Čeho | na 100 g | na 1 kus |
---|---|---|
Energetická hodnota | 469 kJ | 1 281 kJ |
Kalorická hodnota | 112 kcal | 306 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
3,34 g
0,155 g |
9,13 g
0,425 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,334 SVJ | 0,913 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
6,55 g
3,4 g |
17,9 g
9,31 g |
Bílkoviny | 10,5 g | 28,7 g |
Sůl | 1,61 g | 4,39 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů